Roergebakken spitskool met kip

Roergebakken spitskool met kip

Roergebakken spitskool met kip

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

300 gr reepjes kipfilet
snufje foelie
zout
1 ui
250 gr spitskool
250 gr bospeen
1 dl kippenbouillon
3 eetl fijngesneden peterselie

Bereiden

Bestrooi 300 gr reepjes kipfilet met zout, peper en een snufje gemalen foelie. Bak de kip in 2 min goudbruin in 2 el olie. Voeg een in ringen gesneden ui toe en bak dit circa 2 min mee. Voeg daarna 250 gr spitskool in reepjes en 250 gr bospeen in reepjes toe en bak alles circa 3 min. Schenk er circa 1 dl kippenbouillon bij en verwarm het gerecht 2-3 min tot de groenten beetgaar zijn.
Breng op smaak met zout, peper en 3 el fijngesneden peterselie. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus